Over ons

Alexandra
Alexandra
De tuindame van het Keigathof weet wat ze wil. Plantje verkeerd = plantje eruit, maar als het plantje haar aanstaat, gaat ze door het vuur ervoor of beter: krijgt het water en alle zorg die het nodig heeft. Ze heeft een (gedeelde) zwak voor rozen, epimedium, varens, cyclamens en nog tal van andere plantjes. Teveel om op te noemen. De moestuin is ook haar dada, al lukt het daar niet altijd even goed door gebrek aan tijd, maar wat er groeit, is meer dan lekker en wordt met veel liefde (bijzonder lekker) klaargemaakt!
Kjell
Kjell
Kjell. Hij is steeds de rustige rots in de branding als er grote infrastructuurwerken te doen zijn. Met zijn bijzonder analytische en rustige kijk op de zaak, slaagt hij er in de moeilijkste klussen eenvoudig op te lossen. Zonder paniek, zonder veel poeha, maar op zijn gemak schroeft hij pergola’s ineen, steekt tuinhuisjes in elkaar en steekt nieuw tuinmateriaal moeiteloos in gang. Dagelijks onderhoud is minder zijn ding, al rijdt hij wel graag eens het (vele) gras af, zeker met de grote grasmaaier 🙂
Geert
Geert
Onze tuinheer is bij het grote publiek vooral gekend als weerman in West- en Oost-Vlaanderen en dagelijkse weerpraatjes via geertnaessens.be . Echter weet iedereen intussen ook al dat die weerliefde en -passie gepaard gaat met een al even intense liefde en passie voor plantjes en diertjes en dat sijpelt meer dan eens in de weerpraatjes door … Samen met de dame van het Keigathof werd een mooie tuinoase gecreëerd. Dat ook fotografie een dagdagelijkse bezigheid is, komt extra goed uit!
Lucinde
Lucinde
Lucinde is onze tuinconsumente in de breedste zin van het woord. Culinair is er weinig veilig voor haar. Of het nu bieslook is, een tomaat of een bes, als zij als eerste gepasseerd is, vind je er maar weinig meer van terug. Verder is ze er als de kippen bij om met de kippen te ravotten en ook de eenden knuffelen is haar ding. Ja, bij de beestjes groot of klein, daar ergens zal ze zijn. De tuin wordt ook op andere vlakken door haar intens geconsumeerd: spelen, verkennen, rondstruinen, het moet allemaal!

    Contact

    Vul dit contactformulier in en we beantwoorden uw vraag zo vlug mogelijk.

    Door dit formulier te gebruiken, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website. Deze gegevens worden, conform de GDPR verordening, niet langer bijgehouden dan nodig om jouw vraag te behandelen.